Wie is OV&Loos Wapeningscentrale?

Een jong en sterk groeiend bedrijf dat door heel Nederland wapening levert voor de beton- en bouwindustrie. Uitstekend management en gecertificeerd VCA* personeel met jarenlange ervaring staan voor u klaar. Voor OV&Loos Wapeningscentrale is geen werk te groot of te klein. Waar gebouwd wordt, is beton, en waar beton is, loopt OV&Loos Wapeningscentrale voorop.

Betonvlechterij is een beroep met een imago van staalwerkers, betonvlechters en bouwvakkers. Niets is anno de 21e eeuw minder waar; betonbewapening is juist van deze tijd, getuige de innovatieve wapeningscentrale, de efficiënte service en een hoogwaardig afgeleverd product.

Uw perfecte partner in bouwen

OV&Loos wapeningscentrale ontwerpt en vervaardigt en levert bouwstaalnetten, losse wapenining en dekkingsmateriaal. Uiteraard kan de wapening in het werk worden aangebracht. De ervaring en deskundigheid waarmee uw product wordt vervaardigd, zijn hét visitekaartje van ons bedrijf. Niet voor niets voert Loos Wapeningscentrale het KOMO-productcertificaat wapeningscentrales.