Wie is Loos Wapeningscentrale?

Een jong en sterk groeiend bedrijf dat door heel Nederland wapening levert voor de beton- en bouwindustrie. Uitstekend management en gecertificeerd VCA*-personeel met jarenlange ervaring staan voor u klaar. Voor Loos Wapeningscentrale is geen werk te groot of te klein. Waar gebouwd wordt, is beton, en waar beton is, loopt Loos Wapeningscentrale voorop.

Betonvlechterij is een beroep met een imago van staalwerkers, betonvlechters en bouwvakkers. Niets is anno de 21e eeuw minder waar, betonbewapening is juist van deze tijd, getuige de innovatieve wapeningscentrale, de efficiënte service en een hoogwaardig afgeleverd product.

Uw perfecte partner in bouwen

Loos wapeningscentrale ontwerpt, vervaardigt en levert bouwstaalnetten, losse wapening en dekkingsmateriaal. Uiteraard kan de wapening in het werk worden aangebracht. De ervaring en deskundigheid waarmee uw product wordt vervaardigd, zijn hét visitekaartje van ons bedrijf. Niet voor niets voert Loos Wapeningscentrale het KOMO-productcertificaat wapeningscentrales.

KOMO-productcertificaat

Loos Wapeningscentrale beschikt over het KOMO-productcertificaat. Dit houdt in dat het buig- en vlechtwerk of de gehechtlaste (prefab)wapeningsconstructies zijn samengesteld uit producten en uitgevoerd op een wijze die voldoet aan NEN 6720 of/en NEN-EN 1992-1-1 +NB. Daarnaast wordt het knip-, buig-, vlecht- en laswerk vervaardigd conform de door de opdrachtgever vervaardigde tekeningen.

Bekijk het certificaat

Veiligheidsladder trede 3

De Veiligheidsladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. De bedrijven binnen de Loos Betongroep hebben Veiligheidsladder trede 3.